Kdo smo

Največja šola integralne ezoterične joge v Evropi, v kateri so se zgodila izjemna razodetja


DUHOVNA RAZODETJA, KI SO GLOBOKO IN PRAVILNO RAZUMLJENA
PREBUDIJO V NAŠEM BITJU SKRIVNOSTNO BLAGODEJNO SILO

Šola integralne ezoterične joge MISA


Gibanje za Duhovno Integracijo v Absolutno

MISA ali Gibanje za duhovno integracijo v absolutno (Movement of Spiritual Integration into the Absolute) je nevladno združenje, ki si prizadeva za spodbujanje pristnih duhovnih vrednot tisočletne tradicije joge. MISA gradi učenje tisočletne discipline joge na tradicionalnih načelih in metodah, ki so jih v starodavnih jogijskih besedilih opisali veliki indijski modreci. Cilj MISE je zbrati bistvo vseh teh pristnih duhovnih naukov v duhu medsebojnega razumevanja in sprejemanja.O učitelju joge Gregorianu Bivolaru


Duhovni mentor MISA

Učitelj joge Gregorian Bivolaru že več kot 50 let nenehno vodi vse, ki si prizadevajo odkriti in spoznati Boga. V vsem tem času je s svojimi razodetji in dejanji nekatere ljudi vznemiril, druge navdihnil in vse tiste, ki so žejni duhovnosti ter skrbno in vztrajno izvajajo njegove nauke, neprestano vodil po poti k popolnosti - z veliko skromnostjo in stalnim stanjem božanskega kanala.


Vzorčna duhovna stanja, prikazana v sozvočju


Edinstvene na tem planetu

Učitelj joge Gregorian Bivolaru v tej šoli joge redno nudi duhovne eksemplifikacije o različnih temah - vključno s stanji občestva z Božanskimi Atributi - tako, da manifestira posebno subtilno telepatsko polje, natančno modulirano s posebno vibracijsko frekvenco, ki je značilna za te eksemplifikacije. O resničnosti teh vidikov se lahko vsakdo prepriča tako, da z navdušenjem, dobro voljo in radovednostjo sodeluje pri duhovnih eksemplifikacijah, ki se izvajajo v naši šoli.


Duhovna razodetja, ki so globoko in pravilno razumljena, v nas prebudijo skrivnostno blagodejno moč.