Več Božanskih Atributov hkrati?Na vprašanje, ki si ga morda zastavljajo mnogi, ali je mogoče na globok, intuitiven in neizrekljiv način spoznati, odkriti in občutiti dva, tri, štiri ali celo več Božanskih Atributov hkrati, pri čemer se v našem notranjem vesolju sprožijo hkratni procesi okultne resonance s posebno subtilno energijo določenih Božanskih Atributov, je odgovor popolnoma pritrdilen. Mogoče je spoznati, občutiti in odkriti več Božanskih Atributov hkrati, pri čemer v svoje notranje vesolje sprejemamo njihovo specifično sublimno energijo, toda da bi dosegli takšno raven mojstrstva, moramo začeti tako kot otroci, ki se postopoma učijo abecedo in kasneje postanejo sposobni sestaviti črke abecede v koherentne besede.

Seveda nam ta razodetja ponujajo številne nove in izjemne vidike. Glede na to, da nam je razodeto, da so ti Božanski Atributi posebna subtilna vzvišena energija, ki predstavlja določeno frekvenco vibracij, smo zlahka prepričani, da je to, kar predstavljamo tukaj in zdaj, velika novost, čeprav je in ostaja nekaj naravnega, če na ta vidik gledamo z vidika Boga. Če boste preučili desetine ali stotine filozofskih ali mističnih - vzhodnih in zahodnih - traktatov, boste pogosto zasledili, da obstajajo Božanski Atributi, ki so nedvomno "nekaj", vendar pa nikjer ni jasne in vsakomur razumljive razlage, da ti Božanski atributi so in ostajajo večno razločljive subtilne vzvišene energije, ki imajo frekvenco vibracij, ki se nikoli ne spreminja.

 

Energija in informacijeHkrati vsak Božanski Atribut preko te posebne energije prenaša določena posebna vzvišena božanska sporočila, ki jih lahko opredelimo predvsem kot božanske informacije. Zato izrazita subtilna sublimna energija vsakega Božanskega Atributa hkrati nosi tudi določena sporočila, ki so vedno sublimne božanske informacije, do katerih imamo na ta način dostop, ko vstopimo in vzdržujemo močan okultni proces okultne resonance z izrazito subtilno sublimno energijo določenega Božanskega Atributa. Upamo, da vam bo razkritje teh iniciacijskih vidikov, ki so rezervirani za redke, pripravljene, intuitivne, čiste, v veliko pomoč pri preoblikovanju vaše vizije Boga Očeta in resničnosti, v kateri živite.

 

Vse je okultna resonancaNa ta način se lahko tudi prepričamo, da je onkraj videza vse resonanca ali okultna resonanca - kajti če obstaja mehanska resonanca, magnetna resonanca, orbitalna resonanca itd., potem implicitno obstaja tudi okultna resonanca. Čeprav znanost za zdaj ne priznava obstoja okultne resonance, se lahko tisti, ki imamo dostop do teh razodetij, z določenimi neposrednimi izkušnjami prepričamo, da okultna resonanca obstaja, ko nam uspe v svojem notranjem vesolju izkusiti procese okultne resonance s subtilno vzvišeno energijo določenih Božanskih Atributov.

Predlagamo vam, da izkusite sami, da se sami prepričate, čim bolj pogosto in čim dlje, ko izkusite v svojem notranjem vesolju procese okultne resonance z določeno subtilno energijo Ljubezni, ki je pomemben Božanski Atribut. Na ta način se boste mnogi prepričali, da Bog je in ostaja večna Ljubezen ter da je globoka, neskončna in neizmerna Ljubezen del neskončnega in skrivnostnega bitja Boga Očeta.