Povabilo k dialoguKako se lahko kot ljudje opredelimo na najvišji način? Katere so najgloblje želje naše duše? Kaj je prehodno in kaj ne? Kaj je resnično dragoceno v nas in zunaj nas? Kakšna je narava stvarstva in kaj je zunaj njega?

Vsi si v trenutkih globokih misli zastavljamo takšna globoka vprašanja, za katera se zdi, da nas preplavijo. Zadihamo, razmislimo in nato začnemo iskati odgovore iz svojih izkušenj, v vsakdanjem življenju ali celo začnemo slediti pristni Duhovni poti, ki nas lahko veliko hitreje pripelje do Boga. (Včasih lahko ostanemo neprevidni in vse hitro pozabimo, vendar smo potem resnično padli na testu ...)

Ko se pogumno odločimo za tako pomembno iskanje, takoj opazimo, da nam dejansko ponuja neprekosljiv okus in vzpenjajočo se smer celotnega življenja, vedno novo veselje do življenja, veselje do odkrivanja. Vendar pa se ob tem porajajo tudi nova vprašanja, kot so: če vemo, da smo bili ustvarjeni po Božji podobi in podobnosti, kaj je ta podoba v resnici? Kako se odraža v nas? In kaj točno pomeni podobnost?

Ne glede na to, koliko izkušenj imamo (ali nimamo) na duhovnem področju, ne glede na to, kdo zdaj mislimo, da smo ali nismo, nam lahko neposredno doživljanje božanskega odgovora na naša vprašanja olajša temeljno planetarno razodetje, ki je lahko dostopno vsem ljudem: odkritje, globoko razumevanje in vse globlje neposredno doživljanje Božanskih Atributov!

To vam nudimo na tej spletni strani, kjer vam ponujamo nekaj ključnih elementov v zvezi z Božanskimi Atributi, ki so lahko splošni ali specifični za vsakega izmed Atributov, kot so razkriti in izkušeni. Pričevanja tistih, ki so že izkusili občestvo z določenimi božanskimi atributi, slovarček izrazov, ki ga pripravljamo, ter nekateri pomembni članki vam lahko dodatno zagotovijo nekaj koristnih pojasnil in razlag. Vendar je temelj vsakega novega notranjega odkritja, ki prinaša preobrazbo, neposredna izkušnja občestva z Božanskimi Atributi s pomočjo praktičnih metod - med njimi so meditacije občestva z Božanskimi Atributi, h katerim vas vabimo.

Z dialogom se preko izkušenj drugih vsi bogatimo. Zato vas toplo vabimo, da z nami delite svoje izkušnje, vprašanja in celo osebna razodetja v zvezi z Božanskimi Atributi, najpomembnejše pa bomo nemudoma objavili na spletni strani. Zelo smo veseli, da ste z nami!